Во овој момент, на Македонски - Полски Речник има голем број на 10,400 зборови во македонски како 136,780 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го745,570 / изрази , меѓу 3,952 денес.
Тагови: Македонски - Полски речник,Македонски, Полски , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Полски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на english-polish-dictionary.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0192 / 0.0137 (19)
Вратете се на почетокот