Në këtë moment, Fjalor Anglisht - Polonisht ka një numër prej 10,400 fjalët në anglisht si 136,780 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 745,570 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 3,952 sot.
Tags: Fjalor Anglisht - Polonisht, Anglisht, Polonisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Anglisht, shërbimin e përkthimit Anglisht - Polonisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga english-polish-dictionary.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0177 / 0.0105 (19)
Mbrapsht në krye