Në këtë moment, Fjalor Polonisht - Anglisht ka një numër prej 6,949 fjalët në polonisht si 136,093 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 401,668 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 2,129 sot.
Tags: Fjalor Polonisht - Anglisht, Polonisht, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Polonisht, shërbimin e përkthimit Polonisht - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga english-polish-dictionary.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0162 / 0.0092 (19)
Mbrapsht në krye